logominipng 1 6106fad65

Άρθρα

images deltyp2 3182be21e

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΡΑΒΕΙΑ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Βραβεία Γυναικών 2016 από το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ»

 

Οκτώ ξεχωριστές γυναικείες προσωπικότητες θα βραβευτούν από το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», Όμιλο Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες, στην τρίτη απονομή των βραβείων «ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 20:00, στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Λουδοβίκου 1, (στο πλάι του σταθμού ΗΣΑΠ Πειραιά).

Ο Όμιλος θεσμοθέτησε τα βραβεία με σκοπό, να τιμηθούν άξια γυναικεία πρότυπα, που μέσα από την αγάπη για το αντικείμενό τους, τον προσωπικό τους μόχθο, τη μελέτη, τις ικανότητες και τα ταλέντα τους, κατάφεραν να διακριθούν και το έργο τους ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες προς τη δημιουργία.

Το Βραβείο Επιστήμης θα απονεμηθεί στην Αρχαιολόγο και Επίτιμη Έφορο Αρχαιοτήτων, Δρ. Ξένη Αραπογιάννη.

Το βραβείο θα απονείμει ο Καθηγητής και Διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, Νικόλαος Σταμπολίδης.

Το Βραβείο Πολιτισμού θα λάβει η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το βραβείο θα απονείμει ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Το Βραβείο Θεάτρου θα δοθεί στην Σκηνοθέτη – Μεταφράστρια Θεατρικών Έργων και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Theatre Lab Company of London, Αναστασία Ρεβή.

Το βραβείο θα απονείμει ο Δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής του Alpha 989 Αθήνας – Θεσσαλονίκης, Σπύρος Χαριτάτος.

Το Βραβείο Χορού θα λάβει η Α΄ Χορεύτρια Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μαρία Κουσουνή.

Το βραβείο θα απονείμει ο Βιρτουόζος Πιανίστας, Παναγιώτης Τροχόπουλος.

Το Βραβείο για την Τέχνη των Νέων Μέσων θα παραλάβει η Εικαστικός, τ. Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, Μαριάννα Στραπατσάκη.

Το βραβείο θα απονείμει ο Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Μάνος Δανέζης.

Το Βραβείο Λογοτεχνίας θα αποδοθεί στη Συγγραφέα – Φιλόλογο Πασχαλία Τραυλού.

Το βραβείο θα απονείμει ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, Δημήτρης Μπουραντάς.

Το Βραβείο Αθλητισμού θα λάβει η Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη.

Το βραβείο θα απονείμει ο π. Δήμαρχος Μαραθώνα, επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Δημάρχων για την Ειρήνη και Πρεσβευτής της Φλόγας Μαραθώνιου Δρόμου, Σπύρος Ζαγάρης.

Το Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας θα αποδοθεί στην Διευθύνουσα Σύμβουλο της Navigator Shipping Consultants και δημιουργό του iforu – Greek Mentoring Network, Δανάη Μπεζαντάκου.

Το βραβείο θα απονείμει ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ελλάδος, Βασίλης Κορκίδης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Δημοσιογράφος – Κεντρική Παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων της “Epsilon TV”, Νάνσια Κωσταρά.

Τα βραβεία φιλοτέχνησε και προσέφερε ο Γλύπτης Δημήτρης Κώστας.

 

Χορηγοί: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά – Γιάννης Μπαξεβάνης Catering – Blink Wine – Κοσμηματοπωλείο Ιωσήφ Βασ. Βουράκης – Eden Flowers – KAISAR PHOTOGRAPHY – TESORO.

Χορηγός επικοινωνίας: Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4

 

«Εξάλειπτρον»

Τηλ: 6909 835 661

</span

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter

Νέα

Δείτε και αυτό

407780241 664279262570041 2814814448684571504 n

Ντο Ρε Γκι

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο παραμυθένιο Χωριό των Ξωτικών την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις οκτώ το βράδυ!

Περισσότερα »