logominipng 1 6106fad65

Άρθρα

feg1 50596f7b7

Μάγεψε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι τις Βραβευθείσες του «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ»

Ιδιαίτερες στιγμές βίωσαν το βράδυ της Κυριακής 26/08/2018 υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, γυναικείες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» – κάλεσμα του Ομίλου «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», που πραγματοποιήθηκε στο Salty – ΝΑΣ στο γραφικό Μικρολίμανο του Πειραιά, με την ευκαιρία συμπλήρωσης πέντε (5) ετών του ΘΕΣΜΟΥ των ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ».

 

Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση – συνάντηση είχε η ιδρύτρια – πρόεδρος του Ομίλου, Νανά Λάτση, ηθοποιός & σκηνοθέτης προκειμένου να γιορταστούν τα γενέθλια των πέντε ετών του θεσμού και να γνωριστούν μεταξύ του οι βραβευθείσες όλων των ετών.

Η βραδιά κύλισε σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο, ζεστό, φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας δημιουργήθηκαν φιλίες μεταξύ των διακεκριμένων γυναικών και αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος, (εμπνευσμένες προτάσεις και σχέδια προς υλοποίηση) που θα αποφέρει συμπράξεις, συνεργασίες και δράσεις, μέσα από τον Όμιλο στο άμεσο μέλλον, με στόχο αφ΄ενός την προώθηση – προβολή της χώρας μας και των ανθρώπων της στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αφ΄ ετέρου την ανάδειξη και προώθηση του Πολιτισμού.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι:

Βίκυ Μπαφατάκη (Βραβείο Πολιτισμού 2014), Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου (Βραβείο Ναυτικής Παράδοσης 2014), Βάσω Επισκόπου (Βραβείο Επιστήμης 2015),

Δώρα Γιαννίτση (Βραβείο Πολιτισμού 2015), Αναστασία Ρεβή (Βραβείο Θεάτρου 2016), Μαριάννα Στραπατσάκη (Βραβείο για την Τέχνη των Νέων Μέσων 2016),

Πασχαλία Τραυλού (Βραβείο Λογοτεχνίας 2016),Δανάη Μπεζαντάκου (Βραβείο Γυν. Επιχειρηματικότητας), Τζένη Αρσένη (Βραβείο Θεάτρου 2017),

Ελένη Πολυχρονοπούλου (Βραβείο Γυν. Επιχειρηματικότητας 2017), Βέρα Μεσσήνη (Βραβείο Εθελοντισμού), Νεφέλη Μούσουρα (βραβείο Μουσικής 2018), Δωροθέα Ιωάννου (Βραβείο Ναυτιλίας 2018) και η Ολυμπιονίκης Όλγα Βασδέκη (Βραβείο Αθλητισμού 2018).

Γυναίκες, δυναμικές, αυτόφωτες, ικανές να συμπράξουν εποικοδομητικά.!!!!

“Δέκα πέντε Γυναικείες Προσωπικότητες Ενώνονται

για τον Πολιτισμό”

Αγαπημένες βραβευθείσες, φίλες μου…. ήταν μεγάλη τιμή για το ‘ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ” και για μένα προσωπικά η ανταπόκρισή σας, γνωρίζοντας ότι οι περισσότερες από εσάς ξεπεράσατε τον εαυτό σας προκειμένου να συμμετέχετε σε αυτήν την “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ”.

Κάποιες ταξιδέψατε από το εξωτερικό και κάποιες άλλες διακόψατε τις διακοπές και ξαναγυρίσατε πίσω το ίδιο βράδυ ή την επομένη. Αυτό με συγκινεί αφάνταστα και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Μου χαρίσατε μια υπέροχη βραδιά και με ζεσταίνουν ακόμη οι αγκαλιές και τα φιλιά σας!!!!

Ευχαριστώ όλες εσάς τις ξεχωριστές κυρίες για την αμέριστη στήριξη προς τον Όμιλο και στον θεσμό των βραβείων με την μελλοντική μας συνεργασία!

Ευχαριστώ γλυκιά μου Δανάη Μπεζαντάκου που μέσα από τις συζητήσεις μας είχες την ιδέα αυτής της βραδιάς!

Ευχαριστώ καλή μου Λίλα Ντε Τσάβες (Βραβείο Πολιτισμού 2018) για την παρότρυνσή σου!

Να είστε όλες καλά!!!!

 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τις δέκα έξι βραβευθείσες που ενώ ήθελαν να είναι κοντά μας δεν τα κατάφεραν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Le Votre Piree Στέφανο Διαμαντόπουλο που μας πρόσφερε την γενέθλια τούρτα των βραβείων.

 

 

Η πρόεδρος

Νανά Λάτση

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter

Νέα

Δείτε και αυτό

407780241 664279262570041 2814814448684571504 n

Ντο Ρε Γκι

Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στο παραμυθένιο Χωριό των Ξωτικών την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις οκτώ το βράδυ!

Περισσότερα »